Inschrijven

Begin juni ontvangen alle deelnemers per mail de laatste informatie over de oldtimerdag én een persoonlijke QR-code. Deze QR-code vervangt de papieren toegangskaart die de deelnemers voorheen kregen. De QR-code moet bij de toegang tot Vianen op zaterdag 18 juni getoond worden. U kunt de code dan op het scherm van uw telefoon of tablet laten zien of d.m.v. een zelf uitgeprint exemplaar.

Alle plaatsen voor deelname aan de Oldtimerdag in Vianen op 18 juni zijn bezet. Het centrum van Vianen is vol en daardoor is er nu helaas geen ruimte meer voor extra deelnemers.
U kunt zich nog wel inschrijven, we plaatsen uw registratie dan op de wachtlijst. Als een deelnemer annuleert dan kunnen we deze plaats dan weer toewijzen. Betaal nog niet, betalen is pas nodig als er een plaats beschikbaar is. Als u inschrijft krijgt u bovendien voor de Oldtimerdag in 2023 in februari al de uitnodiging tot inschrijven.

Op 18 juni bent u zeker wel welkom als bezoeker aan dit mooie evenement.

Inschrijfformulier

  • LET OP! De bevestiging van uw inschrijving kan door spamfilters als SPAM worden gezien.
  • Indien u met meer voertuigen deelneemt dat voor ieder voertuig een nieuw inschrijfformulier invullen.
  • Prijs:
  • Prijs: 29,00 €
    Indien u gebruik wilt maken van het diner geef dan aan met hoeveel personen u gebruik wilt maken van het Life & Cooking buffet bij Hotel van der Valk
  • 0,00 €
    U krijgt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Indien u geen e-mail heeft ontvangen is deze misschien in uw SPAM map terecht gekomen. Mocht dit ook niet zo zijn dan graag het verzoek een e-mail te sturen naar inschrijven@oldtimerdagvianen.nl Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw inschrijving en zullen niet aan derden worden gedeeld. Indien u niet via iDeal heeft betaald dan verzoeken wij u het totaalbedrag over te maken naar Rabobank rekening: NL90RABO0154170526 t.n.v. Stichting Vrijstad Oldtimertocht Vianen Onder vermelding van het kenteken van uw voertuig (dit i.v.m. de administratie).
  • Indien u de iDeal betaling annuleert dan kunt u het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening. De gegevens staan in de e-mail die u ontvangen heeft van ons.

Kijk ook de pagina Informatie voor meer info en een afbeelding van de parkeerplaatsen voor trailers etc.