Inschrijven

Het maximum aantal deelnemende voertuigen voor Oldtimerdag Vianen is bereikt: het is gewoon jammer dat we niet meer ruimte hebben. De belangstelling voor dit evenement is groot maar de ruimte in Vianen is beperkt. Alle deelname-plaatsen zijn momenteel gereserveerd.

U kunt nog wel inschrijven, maar uw aanmelding voor deelname aan de Oldtimerdag in Vianen wordt op een wachtlijst geplaatst. Ieder jaar zijn er annuleringen, en als er een plaats beschikbaar komt krijgt een kandidaat-deelnemer van de wachtlijst hierover bericht.

Schrijft u vooral wel in, maar betaal nog niet. Betaal pas nadat aan u een beschikbare plaats is toegewezen.

Inschrijfformulier

 • LET OP! De bevestiging van uw inschrijving kan door spamfilters als SPAM worden gezien.
 • Indien u met meer voertuigen deelneemt dat voor ieder voertuig een nieuw inschrijfformulier invullen.
 • Prijs: € 35,00
  Indien u gebruik wilt maken van het diner geef dan aan met hoeveel personen u gebruik wilt maken van het Life & Cooking buffet bij Hotel van der Valk
 • Prijs: € 17,50
  Indien u gebruik wilt maken van het diner geef dan aan met hoeveel kinderen t/m 11 jaar u gebruik wilt maken van het Life & Cooking buffet bij Hotel van der Valk
 • € 0,00
  U krijgt een e-mail ter bevestiging van uw inschrijving. Indien u geen e-mail heeft ontvangen is deze misschien in uw SPAM map terecht gekomen. Mocht dit ook niet zo zijn dan graag het verzoek een e-mail te sturen naar inschrijven@oldtimerdagvianen.nl Uw gegevens worden alleen gebruikt voor uw inschrijving en zullen niet aan derden worden gedeeld. Indien u niet via iDeal heeft betaald dan verzoeken wij u het totaalbedrag over te maken naar Rabobank rekening: NL90RABO0154170526 t.n.v. Stichting Vrijstad Oldtimertocht Vianen Onder vermelding van het kenteken van uw voertuig (dit i.v.m. de administratie).
  Indien u de iDeal betaling annuleert dan kunt u het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening. De gegevens staan in de e-mail die u ontvangen heeft van ons.

Kijk ook de pagina Informatie voor meer info en een afbeelding van de parkeerplaatsen voor trailers etc.

Terug naar boven