Dagprogramma

Vianen is meer dan de  moeite waard om te bezoeken en in het bijzonder op de Oldtimerdag, waar u als bezoeker ogen en oren te kort komt op een van de vele terrassen met live muziek. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur verschillende optredens.

Bovendien kunt u genieten van vele fraaie oldtimers en klassiekers welke in het oude centrum van Vianen te bewonderen zijn.
De voertuigen zijn verdeeld over de Prinses Julianastraat voor vrachtwagens en legervoertuigen, Voorstraat en op het Valkenplein (uitwijkplek indien de Voorstraat vol is) voor de overige voertuigen.

09.00 uur: De eerste voertuigen worden in het historisch centrum verwacht.

09.30 – 12.30 uur: Muzikaal welkom door een Big Band vanuit een pagode tent.

11:00 uur: Vertrek vrachtwagens en legervoertuigen.
De legervoertuigen zijn verplaatst naar de Prinses Julianastraat bij de vrachtwagens. Dit i.v.m. de herinrichting van de Voorstraat.

11.30 uur: Vertrek van de oldtimers voor de toertocht door de regio en zal worden begeleid door het dweilorkest “De Brulkikkers”. ( zie route ) Gezien het enorme aantal van ca. 350 voertuigen is het te verwachten dat de laatste oldtimer om ongeveer 12.00 uur Vianen zal verlaten.

Na vertrek van de laatste oldtimer uit het centrum begint het middagprogramma.

In de ochtend is de al oude en vertrouwde Big Band aanwezig om de gasten muzikaal te verwelkomen de rest van de dag zijn er verschillende bands, die elkaar afwisselen op de Voorstraat.

Vanaf 14.00 uur worden de eerste oldtimers weer in het centrum van Vianen verwacht.

Voor meer informatie wat er in Vianen te doen en te zien is kijk dan op: www.vrijstadvianen.nl

17.30 uur: Einde van de Oldtimerdag maar blijf gerust na genieten op een van de vele terrassen.

Terug naar boven