Dagprogramma

Vianen is meer dan de  moeite waard om te bezoeken en in het bijzonder op de oldtimerdag, waar u als bezoeker ogen en oren te kort komt op een van de vele terrassen met live muziek. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur verschillende orkesten en optredens.

Bovendien kunt u genieten van vele fraaie oldtimers en klassiekers welke in het oude centrum van Vianen te bewonderen zijn.

09.00 uur De eerste voertuigen worden in het historisch centrum verwacht.

09.30 - 12.30 uur Muzikaal welkom door een Big Band vanuit een nostalgische muziektent.

10.30 - 11.30 uur One Brass, een lopend éénmans orkest.

11.30 uur Vertrek van de oldtimers voor de toertocht door de regio en zal worden begeleid door het dweilorkest "De Brulkikkers". ( zie route ) Gezien het enorme aantal van ca. 350 voertuigen is het te verwachten dat de laatste oldtimer om ongeveer 12.00 uur Vianen zal verlaten.

Na vertrek van de laatste oldtimer uit het centrum begint het middagprogramma.

Middagprogramma

Na vertrek van alle deelnemers zal de Voorstraat worden ingenomen door Dafclub Nederland, die een aantal oude Daf personenwagens op de Voorstraat zal presenteren. In de ochtend is de al oude en vertrouwde Big Band aanwezig om de gasten muzikaal te verwelkomen en de rest van de dag zijn er verschillende bands, waaronder de eenmansband One Brass, De Batenbouwers en de eerder genoemde Brulkikkers die elkaar afwisselen op de Voorstraat.

Aan de begin van de Voorstraat zal op het hele uur, vanaf 13.00 uur, door Geer de Brandweer vier maal een brandweer act worden opgevoerd.

Vanaf 15.00 uur worden de eerste oldtimers weer in het centrum van Vianen verwacht.

Voor meer informatie wat er in de gemeente Vianen te doen en te zien is kijk dan op: www.vrijstadvianen.nl15.00 uur Worden de eerste oldtimers terugverwacht in het centrum.

17.30 uur Einde van de 30e Oldtimerdag maar blijf gerust na genieten op een van de vele terrassen.[ Terug ]